top of page
003DSC_6538.jpg

Naša ponudba

Pri DAF Lighting zagotavljamo celovite tehnične storitve za vse vaše potrebe pri dogodkih. Naše storitve vključujejo oblikovanje osvetlitve, organizacijo dogodkov ter najem profesionalne osvetlitvene tehnologije. Poleg tega ponujamo oblikovanje odrov in edinstveno scenografijo. Naj prevzamemo tehnični del vašega dogodka, da se lahko brezskrbno posvetite uživanju na dogodku.

IMG_7890.jpg

Oblikovanje svetlobe 

Naša storitev oblikovanja svetlobe za dogodke, predstave, festivale in druga priložnostna srečanja vam omogoča, da se osredotočite na ustvarjanje spektakularne predstave, medtem ko mi ustvarimo popolno vzdušje. Naša ekipa bo sodelovala z vami in vam pomagala izbrati prave svetlobne učinke, ki bodo vaš dogodek naredili nepozaben.

2

Izvedba osvetlitev 

Pokličite nas za profesionalno izvedbo osvetlitve za vaš naslednji dogodek. Zagotavljamo, da bomo vašo prireditev osvetlili tako, kot ste si zamislili. Naša ekipa izvaja postavitev osvetlitve po že začrtanem načrtu, kar zagotavlja usklajenost z vašo vizijo in zabavno, elegantno ozračje za vaše obiskovalce.

3

Tehnična organizacija dogodkov

Potrebujete celovito tehnično organizacijo dogodkov? Smo strokovnjaki na tem področju. Naša izkušena ekipa ponuja osvetlitev, ozvočenje, projekcij, zaslone in odre ter prilagodi storitev vašim potrebam. Zahvaljujoč našim inovativnim idejam in vrhunski tehnični opremi se boste počutili odlično na najpomembnejšem dogodku leta.

4

Tehnična izvedba dogodkov

Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami vam zagotavljamo popolno tehnično izvedbo dogodka, ne glede na njegovo velikost ali kompleksnost. Naša ekipa se posveti vsakemu detajlu in strogo upošteva vaše želje. Pri nas boste našli strokovni pristop, z visoko kakovostjo storitve in izvedbo, ki vas bo navdušila.

5

Izposoja profesionalne osvetlitvene tehnike

Potrebujete profesionalno opremo za vaš naslednji projekt? Naša izposoja opreme vam zagotavlja najboljše orodje s rednim vzdrževanjem, da bi zagotovili nemoteno izvajanje vašega dela.

bottom of page